Tom handlekurv

Hvorfor velge oss

Forsiden Hvorfor velge oss
5 gode grunner til å velge Fana Data AS
 
Du vil ikke ringe til Internett når du har utfordringer i din digitale hverdag. Du vil snakke med mennesker, og helst noen som kjenner deg. Det er det som gjør at livet er litt enklere, og litt bedre, med Fana Data på laget. 
 

01. Fast kontaktperson
Vi mener at mennesker vil forholde seg til mennesker. Hos oss får alle en fast kontaktperson som kjenner dem litt bedre, og som derfor kan gi dem litt bedre hjelp.
 
02. Ingen kunstige gebyrer
Hos oss er det ingen skjulte gebyrer, eller kostbare responstidsavtaler. Det er vår jobb å hjelpe kundene raskt og effektivt, så om du ringer, så kommer vi. Vi mener det er ryddigst å ta betalt for jobben vi gjør - hverken mer eller mindre.
 
03. Ingen bindingstid
Vi vil beholde kundene våre ved å yte god service, og ved å utføre solid arbeid. Vi vil ikke ha kunder som kun er hos oss fordi de er bundet til oss av en kontrakt. Derfor har vi ingen bindingstid i våre avtaler. Det holder oss på tå hev, og gir ingen risiko til kundene våre.
 
04. Totalleverandør
Data, nettverk, telefoni, møterom. Går det på strøm, så har vi det. Enten på vårt velfylte lager, eller så kan vi skaffe det. Vi samarbeider med alle de største produsentene for å gi kundene våre rask tilgang på det de måtte trenge, til konkurransedyktige priser
 
05. Skreddersøm
Ingen bedrifter er helt like. Å ha løsninger som er tilpasset ditt firmas arbeidsdag er viktig, og kan ha mye å si for hvor effektivt man jobber. Vi skreddersyr løsninger for våre kunder for å gjøre hverdagen enklere, i stedet for å presse alle ned i samme form.